Necesitatea magazinelor de specialitate

NECESITATEA MAGAZINELOR DE SPECIALITATE

Dorinţa de a oferi încredere și de a fi cât mai aproape de clienţi ne-a condus la varianta deschiderii francizelor BARRIER®.

Produsele noastre sunt fabricate doar pe bază de comandă.  Ne dorim sa oferim clienţilor BARRIER încrederea că in magazinele noastre  vor găsi informaţii corecte și complete, raportate nevoilor proprii, oferite de personal specializat.

Avantajul unui magazin specializat spre deosebire de unul general este relatia directa dintre vanzator si cumparator, dialogul in urma caruia clientul ia decizia de cumparare adaptata perfect nevoilor sale.

In magazinele specializate vizitatorul se simte ca intr-o familie. Daca in marile magazine marfa este asezata pe raft, iar clientul trebuie sa o aleaga singur, sa citeasca eticheta, intr-un magazin specializat, cumparatorul este consiliat de vanzator si i se recomanda solutia potrivita pentru nevoile si bugetul lui.

Poziţionarea ca specialist pe piaţă și în mintea consumatorilor obligă foarte mult la calitate și standarde ridicate pentru vânzător.